Δήμος Τρικκαίων

Τοποθετούνται και οι τέντες στη νέα λαϊκή αγορά

13 Ιανουαρίου 2021

 

Ακόμη πιο όμορφη η εικόνα της νέας λαϊκής αγοράς στα Τρίκαλα. Το μεγάλο και ουσιαστικό έργο του Δήμου Τρικκαίων για την αναμόρφωση της λαϊκής αγοράς ολοκληρώνεται σύντομα. Από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 τοποθετούνται και οι τέντες (σκελετός και ύφασμα) στις τέντες που θα στεγάζουν τους παραγωγούς. Εικόνα όμορφη και ομοιόμορφη, που, μαζί με την επέκταση της κεντρικής νησίδας (έχει σχεδόν ολοκληρωθεί) και τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων (τα έργα υλοποιούνται από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου), αλλάζουν πλήρως το σκηνικό για κάθε πολίτη.

Τόσο οι παραγωγοί, όσο και οι καταναλωτές, θα μπορούν σε πολύ σύντομο διάστημα να κυκλοφορούν και να προβαίνουν σε αγοραπωλησίες σε έναν χώρο σαφώς πιο σύγχρονο, μελετημένο και με ουσιαστική σύνδεση με την πόλη και τον πολίτη.
Το έργο που είχε προϋπολογισμό 585.000€ έχει ακριβή τίτλο «Ανάπλαση – Αναβάθμιση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων». Είναι το πρώτο, σειράς έργων που αλλάζουν πλήρως την εικόνα των Τρικάλων, προς μια πιο ασφαλή, λειτουργική, βιώσιμη και σύγχρονη πόλη.

Από το γραφείο Τύπου