Δήμος Τρικκαίων

"Τραπέζι Αγάπης" και γιορτή στα Τρίκαλα

9 Μαΐου 2016
Γιορτή αγάπης και χαράς το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου στο πάρκο του Αη Γιώργη. Γιορτή για συμπολίτες που αντιμετωπίζουν συνέπειες της κρίσης και σιτίζονται μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων, ο οποίος και αυτή τη φορά προσέφερε στιγμές ανθρωπιάς. Η ακούραστη Ομάδα Εθελοντών

πρωταγωνίστησε και σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς ετοιμάστηκε μια όμορφη γιορτή, με τραγούδι, χορό, άφθονο φαγητό, στο πνεύμα του Πάσχα. Το «Τραπέζι Αγάπης» είχε αναβληθεί τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα λόγω των καιρικών συνθηκών και με πρόσθετο κέφι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
Με το χορευτικό του Δ’ ΚΑΠΗ (με υπεύθυνο τον χοροδιδάσκαλο κ. Αθαν. Παπαγεωργίου) να δίνει τον τόνο και τα δημοτικά τραγούδια να γεμίζουν τον χώρο, η γιορτινή ατμόσφαιρα έδωσε το μήνυμα της χαράς σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου παρέστη στη εκδήλωση και συνομίλησε με τους παριστάμενους, ανταλλάσσοντας ευχές.

Για το συγκεκριμένο «Τραπέζι Αγάπης» απευθύνονται ευχαριστίες από τον Δήμο Τρικκαίων και τους Εθελοντές, σε επιχειρηματίες που προσέφεραν προϊόντα:

1 ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: ΝΤΑΟΥΛΑΣ

2 ΨΗΣΤΑΡΙΑ: ΝΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 ΚΑΡΒΟΥΝΑ: ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , BELLWOOD (ΣΙΟΥΓΑΣ)

4ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ:  ΤΡΙΚΚΗ, ΚΙΣΣΑΣ

5 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ: ΚΛΙΑΦΑΣ

6 ΨΩΜΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

7 ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ:  ΒΙΟΛΑΝΑΤΑ

8 ΠΟΙΚΟΙΛΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ: ΒΙΟΣΑΛ

10 ΧΑΡΤΙΚΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΕΥΗ: ΠΕΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΕ

11 ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΥΔΙΑ:  ΜΕΤΕΩΡΑ ΟΞΟΠΟΙΙΑ

12 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ: ΑΡΩΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

13 ΑBΓΑ:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

14 ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΡΝΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,

ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΜΠΟΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ -ΝΟΥΛΑΣ

– ΗΧΗΤΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ (ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ)

Σημειώνεται επίσης ότι συμπολίτες που θέλησαν να μείνουν ανώνυμοι, προσέφεραν προϊόντα και είδη στη μνήμη δικών τους ανθρώπων.

Παραβρέθηκαν επίσης,  ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, π. Ελευθέριος Κορδάμπαλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος και Στέφανος Γιώτης, ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Δημ. Καλογερομήτρος, οι αντιδήμαρχοι (απερχόμενοι και νέοι, κ.κ. Ντίνα Δήμα, Χρήστος Αναστασίου, Δημήτρης Βασταρούχας, Γιάννης Κωτούλας και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού, κ. Μιχάλης Λάππας.

 

Από το γραφείο Τύπου