Δήμος Τρικκαίων

Τρίκαλα: Ευτυχισμένο 2023 με φαντασμαγορική υποδοχή από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

1 Ιανουαρίου 2023

Με λαμπερή γιορτή, φανταχτερά πυροτεχνήματα, αισιοδοξία και αμέτρητες ευχές υποδέχθηκαν τα Τρίκαλα το 2023. Οι χιλιάδες τρικαλινοί/ες και επισκέπτες/τριες του Μύλου των Ξωτικών κατέκλυσαν τον χώρο μπροστά από την κεντρική πλατεία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023, με φόντο το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο τη χώρας. Τη γιορτή που συνδιοργανωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala Α.Ε.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου απηύθυνε θερμές, εγκάρδιες ευχές για ένα νέο έτος που θα αφήσει πίσω του τα όσα δύσκολα συνέβησαν, με πίστη για μια καλύτερη χρονιά για κάθε πολίτη.
Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς, με τοπικό συγκρότημα (Teasers) να παίζει ζωντανά μουσική και γνωστά τραγούδια. Η υποδοχή του νέου χρόνου έγινε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, προσφορά του Γιάννη Μπουλογιώργου – “1 και Κάτι”, που φώτισαν επί ώρα τον τρικαλινό ουρανό. Τα εντυπωσιακά δώρα (ηλεκτρικό πανίτι, λάπτοπ και τάμπλετ) ήταν προσφορά του καταστήματος “Κωτσόβολος” στα Τρίκαλα, ενώ τα χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτας που μοιράστηκαν, φροντίστηκαν από την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Αρτοποιών Τρικάλων.
Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, τραγούδια για τον νέο χρόνο και πολύ κέφι, με συντροφιά τραγούδια της μπάντας, συνέχισαν τη γιορτή για ένα ευτυχισμένο, με αισιοδοξία 2023.
Χορηγοί ήταν επίσης οι εταιρείες Loulis, Μύλοι Θράκης, Κανάκης, Cava Tsinas, Αφοί Αργυρίου Catering, Τροφοζήν εμπόριο τροφίμων, Eggs πτηνοτροφικές επιχειρήσεις, Εμπορική Προμηθευτική.
Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2023!

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης