Δήμος Τρικκαίων

Τρίκαλα - Κοζάνη - Χάλκη: Ετσι ξαφνικά!

10 Νοεμβρίου 2016
Αυτοδιοικητική συνάντηση τριών περιοχών στα Τρίκαλα. Οι Δήμαρχοι Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και Χάλκης Μιχαήλ Πατρός βρέθηκαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων το μεσημέρι της Πέμπτης.

Και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την Αυτοδιοίκηση. Από πού προέκυψε η συνάντηση; Ξαφνική! Ο μεν κ. Ιωαννίδης βρέθηκε για κάποιες συζητήσεις στα Τρίκαλα. Ο δε κ. Πατρός, μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου, όδευε προς Καστοριά, όπου την Παρασκευή, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων», υπογράφει σύμφωνο αδελφοποίησης με τον δυτικομακεδονικό Δήμο.
Και πέρασαν από τα Τρίκαλα επειδή η καταγόμενη από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου ηθοποιός Σία Φαράκη, είναι παντρεμένη με αντιδήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων, τον κ Ηλία Παπανικολάου.
Ε, τόσες συμπτώσεις μαζί, δεν θα μπορούσαν να μην οδηγήσουν και σε ανταλλαγές απόψεων. Για τα αυτοδιοικητικά είπαν οι τρεις Δήμαρχοι, για τα φωτοβολταϊκά, για την ανακύκλωση, για τα θεσμικά της Αυτοδιοίκησης.
Αλλά, μακρύ το ταξίδι από τη Χάλκη μέχρι την Καστοριά, έπρεπε και να αναχωρήσουν, διότι οι εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης, δεν μπορούσαν να περιμένουν!

Από το γραφείο Τύπου