Δήμος Τρικκαίων

Τρικαλινή πανστρατιά για την Εβδομάδα Κινητικότητας

26 Σεπτεμβρίου 2016
Εξαιρετικά επιτυχημένες και οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Ποδήλατα, πεζοί, δράσεις, μόνιμα έργα, συνεχής προσπάθεια, ποδηλατόδρομοι, σεβασμός στον ΚΟΚ, μαθήματα οδικής κυκλοφορίας σε παιδιά, διαβάσεις ΑμεΑ, ποδηλατοβόλτες, αναρρίχηση, παιχνίδια….

Μακρύς ο κατάλογος των όσων σε μία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν σε όλη την πόλη των Τρικάλων, με αφορμή μια μεγάλη γιορτή. Τη γιορτή της βιώσιμης κινητικότητας, του τρόπου, δηλαδή, με τον οποίον αλλάζει η πραγματικότητα και οι πόλεις γίνονται φιλικές στον πολίτη, τον πεζό, τον ποδηλάτη.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων, που ξεκίνησε ήδη από τα μέσα Αυγούστου, ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί. Εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα, που μετείχαν αφιλοκερδώς, που ενστερνίστηκαν το όραμα και το σύνθημα της Εβδομάδας Κινητικότητας, προσέφεραν στην προσπάθεια για ανθρώπινη πόλη.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί τους:
ΧΟΡΗΓΟΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΥΡΑΣ Α.Ε

ΒΙΟΛΑΝΤΑ

ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.

ΕΡΓ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.

JIMMY’S

ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  ‘1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ’

ΓΙΔΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ Α.Ε.

ΣΥΦΤΑ

ΒΙΟΣΕΡ

ΤΣΙΝΑΣ Α.Ε

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΔΙΑΛΕΧΤΟ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΛΟΝΤΖΟΣ «ΕΠΙΠΛΑ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ COCO-MAT»

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ORIENT

GREEN BIKE

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ- ΧΟΡΗΓΟΙ

 

«ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ» ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

«ΔΙΧΩΣ ΦΡΕΝΑ» ΝΙΚ. ΝΤΟΒΑΣ & ΝΙΚ. ΜΟΥΤΣΙΚΑΣ

ΜΕΛΙΣΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

«ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ»  ΠΛΑΚΩΝΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ. – ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ Σ.

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΧΟΤ DANCE

DANCE ACADEMY TERPSIS

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

 

Επίσης: την TREKKING HELLAS – ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, τον ΣΟΧΤ, την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων, την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο «ΑΣΤΕΡΑΣ Τρικάλων», την Ομάδα Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, την ομάδα χόκεϊ επί ασφάλτου, τη ΣΕΦΑΑ, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Σύλλογο Φίλων Λίμνης Γκιτζή, που μετείχαν στις δραστηριότητες.
Ακόμη, ο Δήμος ευχαριστεί: Τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, που υλοποίησε τη δράση για τις προσφορές μελών του, το ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων για τη προσφορά δωρεάν δρομολογίων, την Τροχαία Τρικάλων για τη συνδρομή στις διάφορες δράσεις στον τομέα αρμοδιότητάς της, την e-trikala ΑΕ για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του CityMobi2,  .
Πολλές ευχαριστίες στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους προϊσταμένους τους, τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και του μαθητές που μετείχαν σε σειρά δράσεων.

 

Τέλος και κυρίως, ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί όλες και όλους τις τρικαλινές και τους τρικαλινούς, που μετείχαν στις δράσεις, συνέβαλαν με σχόλια και παρατηρήσεις στη βελτίωση των παρεμβάσεων, επέδειξαν υπομονή στη διάρκεια κάποιων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και στήριξαν την προσπάθεια για βελτίωση στην πόλη των Τρικάλων

 

Από το γραφείο Τύπου