Δήμος Τρικκαίων

Βαρκάδα ξανά στον Ληθαίο!

28 Αυγούστου 2016
Πρόσω πάντες…Κωπηλατικά παραγγέλματα στα Τρίκαλα, καθώς οι βάρκες στον Ληθαίο ποταμό είναι ξανά έτοιμες για τις βαρκάδες!

Το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες, πέρασαν, οπότε οι απαγορευτικές συνθήκες για βαρκάδα στα Τρίκαλα, δεν υπάρχουν πια. Από το πρωί της Κυριακής,  ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala επανέφεραν τη δυνατότητα για όμορφες, μικρές αποδράσεις στο υδάτινο στολίδι των Τρικάλων.
Κάθε μέρα εκτός Δευτέρας, από τις 4 έως τις 8 το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα από τις 11 μέχρι τις 8, ειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διαμορφωμένη προβλήτα (στην πλευρά της οδού Αμαλίας,  στο ύψος του Ταχυδρομείου)  για να δίνει οδηγίες και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.
Ολο το καλοκαίρι, επίσης, έγιναν κινήσεις και μετρήσεις για να αρχίσει να διαμορφώνεται ο σχεδιασμός, που περιλαμβάνει απόδοση του ποταμού στους τρικαλινούς και τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης.
Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, όπως σύντομα θα υπάρξει και αλλαγή του ωραρίου για τις βαρκάδες, με δεδομένη την επικείμενη είσοδο στο φθινόπωρο.
Μέχρι τότε…η ΔΩΡΕΑΝ βόλτα στον Ληθαίο, περιμένει μικρούς και μεγάλους!

Από το γραφείο Τύπου