Δήμος Τρικκαίων

Βράβευση - κίνητρο για τα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων

19 Ιανουαρίου 2017
Νότα αισιοδοξίας η σημερινή βράβευση στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Μετά την πτώση της εμπορικής κίνησης λόγω του χιονιά, η αναθέρμανσή της έρχεται με… βραβεία. Βραβεία από τον Δήμο Τρικκαίων στους 5 από τους 30 συμμετέχοντες εμπόρους των Τρικάλων, για τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Βιτρίνας Εμπορικού Καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων.

Οι συμμετοχές χαρακτηρίστηκαν από όμορφες και, κυρίως, πρωτότυπες συνθέσεις, με αποτέλεσμα η επιτροπή να δυσκολευτεί. Κατέληξε σε πέντε βραβεύσεις, που, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έδειξαν ότι η πόλη τα Χριστούγεννα είχε όμορφο διάκοσμο, προσέλκυε τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και απετέλεσε σημείο αναφοράς, παράλληλα με τον Μύλο των Ξωτικών. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο [πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο οποίος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη βράβευση μπορεί να γίνει θεσμός, δίνοντας κίνητρο στους τρικαλινούς εμπόρους να συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κ. Ντ. Δήμα συνεχάρη τους συμμετέχοντας, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξαν πολλές συμμετοχές για τον δι΄κοσμο οικιών.
Τα βραβεία δόθηκαν ως εξής:
–  1ο  βραβείο, στο κατάστημα  «Τουφεξίδης» ιδιοκτησίας κ. Αθανάσιου Τουφεξίδη (ένα λαπτοπ).

– 2ο  βραβείο στο κατάστημα  «Κοντοτόλη Μαρίνα hair gallery» ιδιοκτησίας κ. Μαρίνας Κοντοτόλη (ένα τάμπλετ).

–  3ο  βραβείο στο κατάστημα  «VA BENE» ιδιοκτησίας κ. Αθανασίας Μήτσιου (ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

–  4ο  βραβείο στο κατάστημα  «CAPRICCIO» ιδιοκτησίας κ. Βασίλειου Σακοράφα(ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

–  5ο  βραβείο στο κατάστημα  «Oh lalo» ιδιοκτησίας των κ. Αφροδίτης Ιωαννίδου και  Μαρίας Χουτέα(ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

Η πενταμελής επιτροπή διαγωνισμού για την αξιολόγηση και βράβευση της καλύτερης στολισμένης βιτρίνας αποτελούταν από την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κ. Κων/νιά Δήμα, τη δημοτική σύμβουλο κ. Σοφία Αλεστά, δύο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και την αρχιτέκτονα υπάλληλο των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κ. Φανή Τσαπάλα.

 

Από το γραφείο Τύπου