Δήμος Τρικκαίων

Ξεκινούν ασφαλοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων

13 Μαΐου 2020

Σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλης των Τρικάλων ρίχνει άσφαλτο ο Δήμος Τρικκαίων. Με 115.817,67€ από το ταμείο του, ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το πρόγραμμα για «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων 2019-2020». Δηλαδή, για διευθέτηση προβλημάτων που καθημερινά συναντά ο πολίτης σε διάφορα σημεία της πόλης. Είτε στο κέντρο (π.χ. σημεία των οδών Στρ. Σαράφη, Κονδύλη, Καρδίτσης) είτε περιφερειακά και σε συνοικίες, έχει ήδη γίνει η καταγραφή των άμεσων προτεραιοτήτων.
Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 υπογράφτηκε και η σχετική σύμβαση από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Α. Τσίνας και ΣΙΑ ΟΕ». Στόχος είναι, τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα, αφού η Τεχνική Υπηρεσία έχει ήδη καταγράψει ατ σημεία και έχει κάνει τον προγραμματισμό της, ώστε οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές να δουν άμεσα βελτίωση στην εικόνα – και τους δρόμους – της πόλης σε αρκετά σημεία της.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει και παράλληλο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε πεζοδρόμια, για να επιλυθούν προβλήματα για τους πεζούς.

Από το γραφείο Τύπου