Δήμος Τρικκαίων

Υποδομές επαγγελματικής εκπαίδευσης στη συνεργασία Παπαστεργίου – ΓΓ Υπουργείου Παιδείας  

7 Μαΐου 2021

Θέματα υλικοτεχνικών υποδομών στον Δήμο Τρικκαίων απασχόλησαν την επίσκεψη του ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας  στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου το απόγευμα της Πέμπτης 6 Μαΐου 2021 υποδέχθηκε τον αρμόδιο για θέματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γιώργο Βούτσινο.
Συζητήθηκαν τα θέματα που σχετίζονται ειδικότερα με την επαγγελματική εκπαίδευση και τις υποδομές της στα Τρίκαλα, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες ανάγκες.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα διδακτήρια των ημερήσιων και εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων, του Εργαστηριακού Κέντρου και του Δημόσιου ΙΕΚ.
Στη συνάντηση στο Δημαρχείο για συγκεκριμένα θέματα ενημέρωσε τον κ. Βούτσινο η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας Εφη Λεβέντη, παρούσης της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Ελένης Μαρίνας Ξυνοπούλου. Επίσης  ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε στον γενικό γραμματέα πτυχές των εφαρμογών του Smart Trikala.
Ο γενικός γραμματέας ήταν επικεφαλής κλιμακίου (μετείχε ο Διευθυντής Επαγγελματικής Κατάρτισης κ. Δημήτριος Σουλιώτης και στελέχη του Υπουργείου Παιδείας) που περιοδεύει στη Θεσσαλία.

Από το γραφείο Τύπου