Δήμος Τρικκαίων

Αιτήσεις συμμετοχής στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

17 Νοεμβρίου 2021

 

Πρόκληση για υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝ) απευθύνουν ο  Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων. Προσκαλούν, συγκεκριμένα, νέους/ες ηλικίας από 6 έως 24 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Τρικάλων, σπουδαστές/τριες μουσικής, μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς/ές μουσικούς, και κάθε ανεξάρτητο/η νεαρό/ή μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ Tρικάλων, να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την υποβάλει μέχρι και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι και οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.

Η Αίτηση Συμμετοχής, Ο Κανονισμός Οργάνωσης- Λειτουργίας (Κ.Ο.Λ.) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και στο μενού της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/, όπου αναφέρονται ο Σκοπός και οι Δράσεις της ΣΟΝ.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την Αίτηση Συμμετοχής (ΕΔΩ) μπορεί να στείλει το υποψήφιο μέλος, ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/.

Η αποδοχή των αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει έπειτα από ακρόαση από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας και Επίκουρο Καθηγητή του ΤΜΣ Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ Δημήτρη Κτιστάκη.

Tόπος Ακρόασης: Η διαδικασία των ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στη Δωροθέα Σχολή (κτήριο Φιλαρμονικής Τρικάλων, στην οδό Σαράφη).

Ημερομηνία Ακρόασης:  Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10:00.

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια για ανανέωση των μελών της ΣΟΝ.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 6944148223 Εύη Ντάφη, 6998377332 Ευάγγελος Ρουσιαμάνης, 6974341555 Σοφία Φιλίππου.

Από το γραφείο Τύπου