Δήμος Τρικκαίων

Ηλεκτρονικά και άμεσα αιτήσεις για 70 καθαριστές/τριες σχολείων στον Δήμο Τρικκαίων

20 Αυγούστου 2020

Δύο οι δράσεις του Δήμου Τρικκαίων για την εξασφάλιση των καθαριστρών/ιών για όλο το σχολικό έτος στα σχολεία του Δήμου.

 1. Με δεδομένη την πανδημία και για αποφυγή προσέλευσης των ενδιαφερομένων στο Δημαρχείο, αξιοποιούνται
  – αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή 2431353506 (κ. Βάνα Αντωνιάδου)
  – αποκλειστική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]
  Στην τηλεφωνική γραμμή οι υποψήφιοι/ες θα απευθύνονται για τυχόν απορίες σχετικά με τις αιτήσεις.
  Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα υποβάλλουν ΜΟΝΟ την αίτηση, την οποία θα έχουν εκτυπώσει από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, θα την έχουν φωτογραφίσει και απλώς θα την επισυνάπτουν. Μέσα σε 10 ημέρες από την πρόσληψη, θα κληθούν να προσκομίσουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, όπως ορίζονται.
 2. Η πρόσληψη καθαριστών/ριών θα γίνει άμεσα, ώστε άμεσα να συνδράμουν το έργο των μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου, για τον πλήρη καθαρισμό σε ΟΛΑ τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων. Κυρίαρχο και βασικό μέλημα του Δήμου είναι η πλήρης και ολική προετοιμασία για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία τον Σεπτέμβριο.
  Οι προσλήψεις αφορούν σε 70 άτομα, 67 με ωράριο πλήρους απασχόλησης και 3 με ωράριο μερικής απασχόλησης. Οι συμβάσεις είναι ορισμένου χρόνου και η αξιολόγηση γίνεται με μόρια. Η έναρξη υποβολής ΜΟΝΟ των αιτήσεων ηλεκτρονικά, θα γίνει την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 25 Αυγούστου 2020.
  Τις αιτήσεις, την προκήρυξη, τα δικαιολογητικά, κάθε ενδιαφερόμενος/η θα τις βρει στη σελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις» ή απ’ ευθείας στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/proslipsi-prosopikoy-se-ypiresies-katharismoy-scholikon-monadon/

Από το γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ